Servicii Odontologie Protetica Parodontologie
Cosmetica dentara
Profilaxie Chirurgie orala

Cosmetica dentara

Sanatatea este cea mai importanta, insa frumusetea surasului si o imagine cat mai armonioasa conteaza tot mai mult pentru succesul Dumneavoastra atat in plan personal, cat si profesional. Dintii albi, frumos aliniati, armonizati cu fizionomia sunt necesitate din punct de vedere social.

Cateva dintre metodele pentru obtinerea unui zambet frumos si sanatos:

Albirea dentara

Albirea dentara este indicata persoanelor ce prezinta modificari extrinseci de culoare, aparute in urma consumului de ceai, cafea, vin, tigari. Nu este indicat pacientilor cu hipersensibilitate la variatiile de temperatura (cald-rece). Produsele folosite de eurodentalmed apartin sistemelor Opalescence si Signal – lideri mondiali in sistemele de albire, iar rezultatele sunt vizibile imediat. In prealabil se executa, in aceeasi sedinta, detartraj supragingival si subgingival, urmat de periaj dentar profesional – bimaxilar.

Fatetarea ceramica

Fatetele ceramice prin ceramica de cea mai buna calitate pot oferi zambetului Dumneavoastra solutia optima in cazul existentei spatiilor inestetice, inghesuirilor dento-dentare mici si moderate, defectelor de mineralizare a smaltului, afectiunilor moderate ale structurii dintilor. Astfel, se obtin efecte estetice deosebite prin slefuiri minime si conservarea vitalitatii dentare, oferind aspectul fizionomic identic dintelui sanatos.

Lumineers - Fatete de portelan care nu necesita slefuirea dintilor

Eurodentalmed imbunatateste zambetul Dumneavoastra cu ajutorul Lumineers!

LUMINEERS BY CERINATE sunt fatete de portelan ce va ofera un mod de a avea dinti permanent albi si perfect aliniati fara durere. Numai in Clinica eurodentalmed aceste fatete subtiri va pot fi aplicate astfel obtinand un zambet frumos si natural. Singura procedura minim invaziva care va poate reda un zambet de invidiat in numai doua sedinte, o gasiti la eurodentalmed prin partenerul nostru HappyDental, unicul cabinet din Romania autorizat sa efectueze aceasta procedura.

Vizitati site-ul partenerului nostru!